aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν έχει περιθώρια, στένεψαν τα όρια

Δεν έχει περιθώρια, στένεψαν τα όρια

Άκρως αντίθετη πορεία από τις αρχικές βλέψεις, διαγράφει η Νέα Σαλαμίνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μένοντας στη 12η θέση με μόλις πέντε βαθμούς σε 7 αγώνες. Και το άλλο; Χωρίς γκολ και βαθμό στην έδρα της.

Αυτό κι αν είναι ανησυχητικό για τους ερυθρόλευκους, που φιλοξενώντας σήμερα την Ομόνοια, σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουν με μανία τη νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει άλλα περιθώρια, αφού στένεψαν για τα καλά τα όρια και σε ενδεχόμενη νέα αποτυχία, η απογοήτευση και ο προβληματισμός θα μεγαλώσουν.

Ο Στάικος Βεργέτης, προσδοκώντας να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του, προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η μια είναι υποχρεωτική αφού θα απουσιάσει ο Τσίνα λόγω καρτών. Ο Φούσκο αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ θέση στο κέντρο της αμυντικής γραμμής διεκδικεί και ο Γκράσι.

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή ο Κούσουλος και θα μείνει στον πάγκο πιθανότατα ο Τσούριουριτς. Επίσης, ο Πεδρίτο φαντάζει ως φαβορί για να καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Ελευθερίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ