aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν έχει παρθεί απόφαση για Αγκίρε. Πάγια η θέση του Απόλλωνα…»

«Δεν έχει παρθεί απόφαση για Αγκίρε. Πάγια η θέση του Απόλλωνα…»

Δεν προκύπτει κάποιο νεότερο σχετικά με τον Ντιέγκο Αγκίρε, ο οποίος είναι εκτός ομάδας. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Γκακπέ διαγράφηκε για να εγγραφεί ο Μπίσεσβαρ. Όσον αφορά τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής σημείωσε πως είναι πάγια η θέση του Απόλλωνα για το θέμα της αύξησης των ομάδων, όμως θα σεβαστούν τη διαδικασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν ήταν αποτέλεσμα που αντικατόπτριζε την εικόνα. Ήμασταν εξαιρετικοί μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ και στράβωσε το παιχνίδι μετά την αποβολή. Είχαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε, δύο δοκάρια, δεν το πράξαμε και το πληρώσαμε. Η Σαλαμίνα έκανε δύο ευκαιρίες, το γκολ και μία μετά που θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτοί πέτυχαν τον στόχο τους, εμείς αποτύχαμε. Με τον εαυτό μας πρέπει να τα έχουμε. Δεν λυγίζουμε, δεν τα βάζουμε κάτω. Είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Παπουνασβίλι, περιμένουμε τον Μπίσεσβαρ, τους Νταμπό και Σακέτι τις επόμενες αγωνιστικές και τον Μπούτνερ.».

Για τη μείωση της απόστασης από τους συνδιεκδικητές του τίτλου: «Κάποια στιγμή θα συνέβαινε, κάποια στιγμή ίσως ανοίξουμε την ψαλίδα, κάποια στιγμή ίσως μας ξεπεράσουν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος. Είχαμε πολλά θετικά χθες».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δίνουν τρεις βαθμούς. Πρέπει να παλέψουμε να κερδίσουμε».

Για τα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας για τη διαιτησία: «Έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται αν αισθάνονται αδικημένοι».

Για το μέλλον του Αγκίρε: «Θα ενημερώσουμε όταν έχουμε κάτι. Είναι εκτός ομάδας. Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση. Ο Γκακπέ διαγράφηκε για να γραφτεί ο Μπίσεσβαρ».

Για την τέταρτη κίνηση: «Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση».

Για τη θέση του Απόλλωνα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και το κύμα για 14 ομάδες «Είναι πάγια η θέση μας, δεν αλλάζει κάτι και θα σεβαστούμε τη δημοκρατική διαδικασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ