aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν εμπνέουν ανησυχία οι μικροτραυματισμοί

Δεν εμπνέουν ανησυχία οι μικροτραυματισμοί

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι άρχισαν την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό επαναληπτικό με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν.

Οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ επικεντρώνονται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τους Τσέχους και δεν φαίνεται για την ώρα να προκύπτουν οποιαδήποτε σημαντικά προβλήματα. Μπορεί χθες ο Μουρίγιο και ένα-δυο ακόμη ποδοσφαιριστές να μην προπονήθηκαν, όμως εκτιμάται ότι σήμερα θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν δεν εμπνέουν ανησυχία και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η σημερινή προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή, ενώ αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές.

Την Τετάρτη ο Ισπανός τεχνικός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι θα έρθουν στην Κύπρο την Τετάρτη και θα προπονηθούν αργά το απόγευμα στην Αρένα. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πόσοι φίλοι της τσέχικης ομάδας θα την ακολουθήσουν στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ