aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν εμπιστεύεται τους Κύπριους

Δεν εμπιστεύεται τους Κύπριους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν αυτή την στιγμή την Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι. Αν και υπάρχουν δύο με τρία παιδιά που θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες ευκαιρίες, ο Ισραηλινός τεχνικός προτιμά να τους έχει στην απ’ έξω μιας και δεν τους υπολογίζει. Επίσης, δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία ευκαιρία στον Ελλαδίτη μπακ Δημήτρη Γιαννούλη για να παίξει και να δείξει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, περίμενε την ευκαιρία του υπομονετικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος όλο αυτό τον καιρό και τώρα θα του δοθεί η δυνατότητα να δείξει αν μπορεί ο Λέβι να τον υπολογίζει ενόψει και της νέας σεζόν.

Κύπριος τερματοφύλακας θα είναι βασικός τουλάχιστον στις αναμετρήσεις με Απόλλωνα και ΑΕΚ μετά και την αποβολή του Γιαν Κόπριβετς με την ΑΕΛ και έχει μπροστά του την ευκαιρία που έψαχνε. Αν καταφέρει και αντεπεξέλθει τότε θα στείλει τα δικά του μηνύματα στην τεχνική ηγεσία. Ο Παπαδόπουλος έχει παίξει δυο παιχνίδια βασικός φέτος και τα δυο στα ματς κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ