aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν χωράει άλλο στραβοπάτημα

Δεν χωράει άλλο στραβοπάτημα

Ρεπό ξεκούρασης απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί. Ρεπό αναμένεται να πάρουν και το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Όπως είναι γνωστό από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Γιωργαλλίδης, Μυτίδης, Χαραλαμπίδης, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Παναγίδης και Τρισκόφσι. Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, τη δεδομένη στιγμή, είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Άρη και το πώς θα μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν χωράει άλλο στραβοπάτημα μετά τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Ενόψει του αγώνα στη Λεμεσό δεν αποκλείεται ο Ιδιάκεθ να κάνει κάποιες αλλαγές, ενώ θα περιμένει να δει και αν θα προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα με τους διεθνείς. Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματίες μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ