aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν χάθηκε τίποτα με μία ήττα στην ΑΕΛ

Δεν χάθηκε τίποτα με μία ήττα στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ήττα, με όποιο τρόπο κι αν προέκυψε, δεν είναι το τέλος του κόσμου αφού θα ακολουθήσουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό το μήνυμα θέλησε να στείλει η διοίκηση της ΑΕΛ στον κόσμο της ομάδας.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του, κάλεσαν τους οπαδούς της ομάδας να μην απογοητευτούν, αλλά να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ιδιαίτερα τώρα που ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο Τσίρειο.

Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ άφησε πικρία, κι αυτό καθώς μέχρι το 80ό λεπτό η ΑΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ και η ροή του αγώνα δεν προδίκαζε πως στο τέλος θα έφευγε με την ήττα. Ωστόσο, στην ομάδα πείσμωσαν και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επανέλθουν και να διεκδικήσουν νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η προχθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης, ενισχύει την εκτίμηση πως μια ήττα δεν θα σταματήσει την ΑΕΛ. Η έλλειψη συγκέντρωσης, η κούραση από τα τρία παιχνίδια σε έξι μέρες, ο εφησυχασμός και η ευστοχία του αντιπάλου σχεδόν στον απόλυτο βαθμό, επηρέασαν και στέρησαν από την ΑΕΛ το θετικό αποτέλεσμα. Στην ΑΕΛ βλέπουν μπροστά και τονίζουν πως τα καλύτερα έπονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ