aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν χάρηκα αυτή τη νίκη…»

«Δεν χάρηκα αυτή τη νίκη…»

Ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά απογοητευμένος για τον τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών του, δήλωσε πως είναι ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

«Συγχαρητήρια στο Λούκα Χατζηλούκα που κάνει εξαιρετική δουλειά στη Δόξα. Μας δυσκόλεψε αφάνταστα. Μπορεί να μην έκανε τις πολλές ευκαιρίες, όμως μας έβαλε δύσκολα στο β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν κυρίαρχη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, είναι φανταστικό αυτό που κάνουν. Με αυτή τη νίκη, γινόμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι για την προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς για να μην έχουμε έγνοιες. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια», είπε αρχικά.

«Δεν χάρηκα αυτή τη νίκη. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς ειδικά του Τιμόθεου, ένα παιδί που κάνει υπερπροσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ