aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν χάνει τον τίτλο αυτή η Ατλέτικο (vid)

Δεν χάνει τον τίτλο αυτή η Ατλέτικο (vid)

Αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή της La Liga βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η ομάδα του Σιμεόνε δραπέτευσε από την έδρα της Καντίθ με 4-2, έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες, αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στο +10, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο!

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον συνήθη ύποπτο Λουίς Σουάρες, που με μια πραγματική γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, τους έδωσε προβάδισμα στο 27’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα (35’) με τον Αλβάρο Νεγρέδο, όμως ο Σαούλ έκανε το 1-2 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της La Liga, ξαναχτύπησε στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο Νεγρέδο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (71’), έδωσε παράταση στην αγωνία. Ωστόσο ο Κόκε στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ σε κενή εστία, με την Ατλέτικο να προετοιμάζει ήδη την φιέστα της.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ