aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός, ο καθένας ό,τι του αναλογεί»

«Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός, ο καθένας ό,τι του αναλογεί»

Ξεκάθαρη ως προς την τύχη του πρωταθλήματος είναι η θέση του Απόλλωνα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95,0) o εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε πως θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί, ανεξαρτήτως το πότε θα συμβεί αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το οικονομικός κόστος στις ομάδες με τα όσα συμβαίνουν: «Σίγουρα οικονομικό κόστος θα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, όμως πρώτα είναι η υγεία. Το τελευταίο αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό».

Για τα ταξίδια των παικτών: «Ο Σατσέτι έχασε τον πατέρα του αιφνίδια και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει δυστυχώς. Δεν μπορούσε με την όλη κατάσταση και τα αεροπλάνα. Δεν είχαμε άλλο όμως αίτημα από ποδοσφαιριστή μας».

Για τις προπονήσεις της ομάδας: «Είναι επ’ αόριστον η αναβολή. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικά προγράμματα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Άλλο το να προπονείσαι σπίτι και άλλο στο γήπεδο».

Η θέση του Απόλλωνα για το πρωτάθλημα ποια είναι; «Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί, ανεξαρτήτως το πότε θα συμβεί αυτό. Δεν είναι έντιμο κάτι άλλο. Να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί. Μένουν ακόμη εννέα αγωνιστικές και θα βρούμε τον τρόπο σε μεταγενέστερο χρόνο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός. Σίγουρα οι ομάδες δεν θα είναι το ίδιο με πριν και θα υπάρχουν αλλαγές στην αγωνιστική κατάσταση, όμως τουλάχιστον θα έχουν την ευκαιρία ο καθένας να πάρει ότι του αναλογεί».

Για τον προγραμματισμό και αν υπάρχει κινητικότητα στον Απόλλωνα: «Αυτή τη στιγμή είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο.».

Για το θέμα Κυπριοποίησης Σατσέτι και Σαρδινέρο: «Του Σατσέτι είναι στην τελική πορεία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα νομίζω. Του Σαρδινέρο είναι σε πρώιμο στάδιο και θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ