aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ασχολούμαστε με άτομα που στρουθοκαμηλίζουν»

«Δεν ασχολούμαστε με άτομα που στρουθοκαμηλίζουν»

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι AEK Supporters μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και την ήττα με 0-3 της ομάδας του στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Κλείνουμε τα αυτιά μας και σταματάμε να ασχολούμαστε με άτομα που στρουθοκαμηλίζουν και έχουν στάχτη στα μάτια!

Επικεντρωνόμαστε σε μόνο ένα γεγονός, τον τελικό κυπέλλου στις 16 Μαΐου όπου θα πρέπει να δώσουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες το παρών τους και να κλείσουν στόματα! Η μαζική παρουσία του κόσμου μας επιβάλλεται και πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν. Πάρτε τα εισιτήρια σας το συντομότερο για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου που όλοι ποθούμε.

Ως ΑΕΚ Supporters σας καλούμε στις 16/05/2018 από τις 12:00 στον χώρο του σωματίου για να “ζεσταθούμε” και ακολούθως στις 15:30 ξεκινάμε όλοι μαζί για το ΓΣΠ. Οτιδήποτε έχουμε μαζί μας εκείνη την μέρα θα πρέπει να φέρει το χρώμα της ομάδας. Ο δρόμος προς το ΓΣΠ πρέπει να γεμίσει με κιτρινοπράσινα οχήματα και ακολούθως η δυτική και νότια κερκίδα θα πρέπει να φωσφορίζουν!

Επίσης οι AEK Supporters προτίθενται να μισθώσουν λεωφορεία για μεταφορά των οπαδών μας στο γήπεδο και για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας με προσωπικό μήνυμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ