aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν αποφασίζω εγώ για τον Φαν Ντάικ»

«Δεν αποφασίζω εγώ για τον Φαν Ντάικ»

Στη Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Η αγγλική ομάδα επιμένει για την απόκτηση του 26χρονου Ολλανδού διεθνή μπακ από τη Σαουθάμπτον. Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1.93μ) βρισκόταν εδώ κι αρκετό καιρό στο στόχαστρο των «κόκκινων, οι οποίοι είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να τον αποκτήσουν. 

Την πόρτα της παραχώρησης άνοιξε ο τεχνικός των «αγίων», Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος δήλωσε για το θέμα: «Δεν μπορώ να ελέγξω την αγορά. Όλοι οι παίκτες έχουν μια τιμή και δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει με τον Βίρτζιλ τον Ιανουάριο. Δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά της διοίκησης», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός της Σαουθάμπτον.

Ο Φαν Ντάικ ήταν ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, καθώς αρκετές ομάδες ήταν έτοιμες να δαπανήσουν δεκάδες εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, αλλά η Σαουθάμπτον είχε φροντίσει να τον «δέσει» καλά με νέο εξαετές συμβόλαιο το οποίο υπεγράφη στις αρχές της περασμένης σεζόν. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από το Σουρινάμ, «μέτρησε» την περασμένη σεζόν 30 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ