aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν απέφυγε το χειρουργείο ο Βεσελόφσκι

Δεν απέφυγε το χειρουργείο ο Βεσελόφσκι

Άτυχος ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, καθώς δεν απέφυγε το χειρουργείο. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας υπέστη ρήξη μηνίσκου πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό και κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί όπως ανακοινώθηκε. Έτσι, η ομάδα της Αμμοχώστου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα επόμενα ματς και την εστία της θα υπερασπίζεται ως πρώτη επιλογή πλέον ο Μάριο Κίρεφ.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ενημερώνει ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, έχει υποβληθεί σε εγχείρηση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη μηνίσκου). Η εγχείρηση έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και ευχόμαστε στον “Βέσε” να επιστρέψει το συντομότερο πίσω στην ομάδα γερός και δυνατός!».

Για το ματς με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», δεν υπολογίζεται επίσης ο Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο και υπολογίζεται πως θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Αντιθέτως, στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ντίμιταρ Μακρίεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ