aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν απάντησε όπως έπρεπε ο Παντελή, αναλαμβάνουν οι νομικοί

Δεν απάντησε όπως έπρεπε ο Παντελή, αναλαμβάνουν οι νομικοί

Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας της Ανόρθωσης, η οποία έγινε με σκοπό να ενημερωθούν ενδελεχώς τα μέλη για τα οικονομικά ολισθήματα που έχουν παρατηρηθεί επί της διοίκησης Ανδρέα Παντελή. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σαφώς ο κόσμος της Ανόρθωσης δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια.

Παρόλα αυτά, όπως διέρρευσε, ο Παντελή απάντησε μέσω email στα προ 40ημέρου ερωτήματα του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Όσα αναφέρονται στο email του Παντελή αναφορικά με τα ποσά που ξοδεύτηκαν επί εποχής του και για τα οποία δεν υπήρχε επαρκής αιτιολόγηση, δεν ικανοποίησαν καθόλου τα μέλη του Δ.Σ.

Πλέον, η επόμενη κίνηση της διοίκησης της «Κυρίας», είναι να συμβουλευθεί τους νομικούς της συμβούλους και να αξιολογήσει τα επόμενα μέτρα που θα ληφθούν για διασφάλιση των συμφερόντων της.

Μπορεί οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για το ημερολογιακό έτος 2018 να έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω της ΚΟΠ και τα δεδομένα να είναι γνωστά όσον αφορά στις οικονομικές «τρύπες» που άνοιξε ο Παντελή, εντούτοις η νέα διοίκηση της προσφυγικής ομάδας επιδιώκει να τις κλείσει και παράλληλα να γνωρίζει τι ακριβώς γινόταν επί Ανδρέα Παντελή, που ξοδεύονταν χρήματα και πού κατέληγαν τα έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ