aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν αναμένεται να αλλάξει συνταγή ο Σωφρόνης

Δεν αναμένεται να αλλάξει συνταγή ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μιγκέλ Μπεντόγια με την Αναγέννηση Δερύνειας ο Σωφρόνης Αυγουστή. Εξάλλου, ο Σαρδινέρο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με τη διάθεση που δείχνει, δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα.

Οι κυανόλευκοι θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση. Δεν υπάρχει πρόθεση από μέρους του Αυγουστή να αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα. Η ομάδα του έχει ρολάρει θαυμάσια, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκοράρει και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι.

Στην πορεία, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, πιστεύεται ότι θα φρεσκάρει την ομάδα του. Σε αντίθεση με τους Εστέβαν Σατσέτι, Άλεξ ντα Σίλβα και Φώτη Παπουλή που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, οι Ζοάο Πέδρο, Χαράλαμπο Κυριάκου, Αντριάν Σαρδινέρο, Τιάγκο Γκόμες, τώρα έχουν αρχίσει να παίρνουν στροφές, καθώς προ της έλευσης του Κύπριου τεχνικού δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτήν την ισορροπία στην ομάδα του θέλει να τη διατηρήσει ο τεχνικός του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ