aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν αλλάζει ο στόχος…

Δεν αλλάζει ο στόχος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είχε ευκαιρίες, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ,  για να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε παρά την πίεση που εξάσκησε στο τέρμα της Ανόρθωσης, ειδικά στο τελευταίο ημίωρο. Οι κυανόλευκοι κόλλησαν σε ακόμη ένα παιχνίδι στην ισοπαλία (τρίτη μέσα στο 2018, σε τέσσερις αγώνες), όμως όλα είναι ανοικτά και ο στόχος, που είναι η κορυφή δεν αλλάζει, με άμεση προτεραιότητα να επιστρέψουν στις νίκες, από το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Η λήξη του αγώνα της Κυριακής, βρήκε όλους μέσα σε νεύρα, στοιχείο που δεν βοηθά την ομάδα, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια ακολουθεί το ματς με τον Άρη και στην συνέχεια τα δύο κολλητά παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, πρώτα στη Λευκωσία (24/1) και μετά στη Λεμεσό (31/1).

Οι κυανόλευκοι ατύχησαν προψές, γιατί πολύ νωρίς βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Και αντί να ψάχνουν για το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα και καλύτερη ψυχολογία, κυνηγούσαν το ματς για  φέρουν το ματς στα ίσα. Στον Απόλλωνα, τα έχουν με την ατυχία τους, αλλά και την έλλειψη καθαρού  μυαλού σε συγκεκριμένες. Βέβαια φωνάζουν και για την φάση στο 43’, όταν ο Βίκτορ φάνηκε να παίρνει από πίσω τα πόδια του Ζελάγια.

Το πρωτάθλημα έχει όμως δρόμο και οι δυνατότητες υπάρχουν. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, είχε προχθές την ατυχία να στερηθεί των υπηρεσιών, δύο βασικών μονάδων, του Σατσέτι και του Ντα Σίλβα. Και φάνηκε πολύ η απουσία τους, καθώς η Ανόρθωση, βρήκε τρόπους να κάνει αισθητή την παρουσία της στη μεσαία γραμμή, ενώ στο οργανωτικό κομμάτι, ο Μαρτίνες, δεν ήταν τόσο ουσιαστικός.

Στο τελευταίο 25λεπτο, ο τεχνικός του Απόλλωνα έριξε στον αγωνιστικό χώρο, ότι καλό διέθετε επιθετικά (Σκέμπρι, Μαγκλίτσα, Γιάκολις, Ζελάγια), αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην ανατροπή. Μετά το γκολ της ισοφάρισης με το γκολ του Παπουλή, φάνηκε να πατούν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού, η ατυχία και η αστοχία, αλλά (να σημειωθεί και αυτό) και η αυτοθυσία των παικτών της Ανόρθωσης, στέρησαν από τον Απόλλωνα ένα δεύτερο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ