aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν αισθανόμαστε ότι θα παίξουμε εκτός»

«Δεν αισθανόμαστε ότι θα παίξουμε εκτός»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν θα αγωνιστεί μεθαύριο στο ΓΣΖ, σε θεωρητικά εκτός έδρας παιχνίδι; Η ΑΕΚ θα νιώθει σαν στο σπίτι της γιατί πολύ απλά το ΓΣΖ είναι η έδρα που τη φιλοξένησε επί σειρά ετών, πριν μετακομίσει την περσινή περίοδο στο «ΑΕΚ Αρένα». Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Λάρνακας ακόμη χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια του ΓΣΖ και μέσω τούνελ οι παίκτες εισέρχονται στην Αρένα.

Έτσι, απέναντι στον Ερμή, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, βγαίνοντας από τα αποδυτήριά, αντί να κατευθυνθούν προς τα αριστερά για την Αρένα, θα πάνε προς τα δεξιά για το ΓΣΖ. Για την ΑΕΚ, το μόνο που θα θυμίζει εκτός έδρας αναμέτρηση είναι ο χώρος όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί της, καθώς δεν θα καταλάβουν τη δυτική κερκίδα όπως έχουν συνηθίσει εδώ και δεκαετίες, αλλά την ανατολική ως φιλοξενούμενοι.

Άπαντες οι κιτρινοπράσινοι αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με πάσα σοβαρότητα, γνωρίζοντας ότι ο Ερμής είναι πάντα επικίνδυνος και ικανός να κάνει τη ζημιά. «Ξεκινάμε έναν απαιτητικό μήνα με μαζεμένα παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, συνεχίζοντας: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Παίζουμε στο ΓΣΖ και έτσι δεν θα αισθανθούμε ότι θα είμαστε εκτός έδρας. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να έχουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε το ζητούμενο».

Όσον αφορά το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο παιχνίδι και την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ακόμη δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στην σημερινή πρωινή προπόνηση, αν και ο Βάσκος τεχνικός, πολλές φορές δεν ανοίγει τα χαρτιά του πριν από τους αγώνες. Το σημαντικό για τον ίδιο είναι όποιοι παίκτες κι αν παίξουν, να εφαρμόσουν το πλάνο, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στο τέλος της ημέρας να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ