aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν αγχώνεται ο Τσάβι Ρόκα

Δεν αγχώνεται ο Τσάβι Ρόκα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σχεδιάζουν στην ΑΕΚ τις κινήσεις τους ενόψει της δεύτερης μετεγγραφικής περιόδου, με τον Τσάβι Ρόκα να ζυγίσει τα δεδομένα προτού πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το τι θα κάνει. Για το ποιος ή ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν, αλλά και ποιοι θα έρθουν και σε ποιες θέσεις.

Το έργο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως γνωρίζει και ο ίδιος ότι επιβάλλεται να πάρει αποφάσεις σύντομα για να κινηθεί έγκαιρα η ομάδα προκειμένου να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που έχει ανάγκη το σύνολο. Σε μεγάλο βαθμό πολλά θα εξαρτηθούν και από τα «θέλω» των ποδοσφαιριστών που θα ενδιαφέρουν, ασφαλώς.

Από εκεί και πέρα, αν παρουσιαστεί εξαιρετική περίπτωση κοινοτικού μέσου άνω των 21, δεν θα αδιαφορήσει ο Ρόκα. Η προτεραιότητά του όμως είναι η απόκτηση επιθετικού που να μπορεί να κινηθεί και εκτός περιοχής, να είναι γρήγορος και να έχει διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Άλβες.

Επίσης, ίσως αποκτηθεί και ένας μεσοεπιθετικός, με τον Ρόκα να ψάχνει για κάτι πολύ καλό στο μετεγγραφικό παζάρι κάτω των 21 ετών. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις την περίοδο του καλοκαιριού, πόσω μάλλον τέτοια περίοδο. Το να μιλήσουμε για δεδομένη αποχώρηση συγκεκριμένου παίκτη από το ρόστερ θα ήταν λανθασμένο μιας και ο Ρόκα ακόμη δεν έχει ενημερώσει τη διοίκηση για τίποτα.

Επεξεργάζεται καλά όλα τα δεδομένα που έχει μπροστά του και ακολούθως θα πάρει τις αποφάσεις του. Λέχθηκαν και γράφτηκαν αρκετά για τους Τρουγιόλς και Γκαρίδο, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά, μιας και ο Ρόκα δεν αποκλείεται να εκπλήξει.

Μέχρι το τέλος του χρόνου είναι πολύ δύσκολο να προκύψει σημαντική εξέλιξη στην ομάδα της Λάρνακας. Ο Ρόκα δεν είναι άνθρωπος που βιάζεται να πάρει αποφάσεις και από τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν θα μπορεί στον πρώτο αγώνα του 2017 να έχει νέο παίκτη στο ρόστερ (δεν θα προλάβουν οι ομάδες να τους εγγράψουν), τότε και ο ίδιος θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει και τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ