aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δείτε τα replay, δεν θα πω κάτι άλλο…»

«Δείτε τα replay, δεν θα πω κάτι άλλο…»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίνου, μιλώντας Super ΣΠΟΡ FM στον αναφέρθηκε στη γενική φετινή εικόνα της ΑΕΛ, στην χθεσινή ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (2-2 στο Δασάκι), ενώ με προσοχή εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία.

«Νομίζω ότι μιλάει γενικά η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής. Μείναμε πίσω στο σκορ σε δύο παιχνίδια, το ένα το κερδίσαμε και το άλλο από 2-0 το φέραμε στο 2-2 και νιώθω πως μπορούσαμε να φύγουμε και με νίκη από το Δασάκι. Υπάρχει αντίδραση από αυτή την ομάδα, δείχνει χαρακτήρα και αυτό μας ικανοποιεί. Υπήρξαν και άλλες δυσκολίες μέσα στη χρονιά, όταν φέραμε δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, αλλά και πάλι δείξαμε χαρακτήρα. Μέσα από τα δύσκολα δείχνουμε τις δυνάμεις μας», είπε αρχικά.

«Μπορεί χθες να χάσαμε βαθμούς, αλλά η ζωή συνεχίζεται και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Δυστυχώς μέσα σε ένα πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Μέχρι να καταλάβουμε που παίζαμε και σε τις συνθήκες παίζαμε, χάναμε 2-0. Είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες αλλά υπάρχει μια διαφορά. Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως χθες πηγαίνοντας στο Δασάκι ξέραμε πως η ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να το οργανώσει, ήταν η ΑΕΛ. Αυτό δεν μας βόλευε με το γήπεδο, ενώ ο Εθνικός στις φάσεις που έφτιαξε σκόραρε νωρίς», πρόσθεσε.

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Είμαστε σίγουροι για την ομάδα που έχουμε φτιάξει και ευελπιστώ στο τέλος να χαρούμε μαζί με αυτή την ομάδα».

Για τη τελευταία φάση του αγώνα με το πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός: «Ξέρετε καλά πως υπάρχει θέμα. Δυστυχώς χθες βράδυ κάποιοι προτίμησαν να απομονώσουν μια στιγμή και όχι ολόκληρη την φάση. Δείτε τη φάση στο γκολ του Εθνικού, δείτε τα επαναληπτικά replay. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου χωρίς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έκλεισε ο Μπλάνκο: «Θα προχωρήσουμε σε 1-2 κινήσεις από ότι φαίνεται, παρόλο που υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες. Ο πρόεδρος θα δει την προοπτική κάποιας μετεγγραφής. Κυκλοφορήσαμε το λαχείο, αλλά δυστυχώς δεν πάει καλά η πώληση. Κάνουμε έκκληση στο κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει. Βλέπουμε όλοι την φετινή ΑΕΛ. Το αξίζουν τα παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ