aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔείγμα του βάθους και της ποιότητας!

Δείγμα του βάθους και της ποιότητας!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το πρώτο ροτέισιον που επιχείρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Σε διάστημα εννέα ημερών ο Απόλλων έδωσε τρία παιχνίδια (ΑΕΛ, Έβερτον και Νέα Σαλαμίνα) με την τεχνική ηγεσία να διαχειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο το έμψυχο δυναμικό και η ομάδα να ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες των αγώνων. Κυρίως οι δύο πρώτοι είχαν υψηλό ρυθμό έντασης και χρειαζόταν αγωνιστική πειθαρχία.

Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα έμειναν εκτός ενδεκάδας οι Γιούστε, Άλαν, Μαγκλίτσα, Βασιλείου και Σαρδινέρο. Και οι πέντε είχαν ανάγκη την ξεκούραση, ενώ στο ματς με την Έβερτον είχαν μείνει στον πάγκο οι Σαντάνα, Σκέμπρι και Ντα Σίλβα. Σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάστηκε η ομάδα, αφού οι κυανόλευκοι είχαν διάρκεια και πολύ καλό ρυθμό, τόσο στο Λίβερπουλ όσο και στο τελευταίο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Υπήρχαν και πέρσι πολύ καλές επιλογές στον Απόλλωνα, αλλά φέτος όλα είναι πολύ πιο καλά. Ο Κύπριος τεχνικός ξέρει πότε και με ποιους θα παρουσιάσει την ομάδα του και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκουράσει όσους έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Οι κυπελλούχοι είναι δυνατοί σε όλες τις θέσεις και είναι σημαντικό πως μόλις στο τέταρτο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα, πήραν χρόνο και οι Πιτσιάν και Πολίτσι. Πιο πριν είχαν αγωνιστεί οι Άλεφ και Άλαν.

Ο Απόλλων διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει μπόλικο βάθος. Κι ακόμη δεν είναι έτοιμοι οι Αγγελή και Παπουλής, ενώ θα ακολουθήσει η επάνοδος του Μακρίδη, τότε γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα πλήρες ρόστερ. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα, όλοι θα χρειαστούν. Οι κυανόλευκοι έφτασαν στους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα σε τέσσερις αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ