aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεύτερη νίκη και καλή εμφάνιση

Δεύτερη νίκη και καλή εμφάνιση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με νυχτερινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Αλγκάρβε», στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα με την Λίνκολν (23:00, Cytavision Sports 1). Το σκορ του πρώτου αγώνα, στον οποίον επικράτησε με 5-0 η κυπριακή ομάδα, κάνοντας επίδειξη δύναμης, δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος όμως είναι να έρθει άλλη μία νίκη η οποία θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νέα προβλήματα σε σχέση με τους παίκτες που έχει μαζί του στην Πορτογαλία. Έτσι, δεν πρέπει να αποκλείουμε ακόμη και το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγή συστήματος με πολύ λίγες αλλαγές σε πρόσωπα όσον αφορά στην ενδεκάδα. Αν ο Βάσκος το… γυρίσει σε 3-4-3, τότε ο Χέφελ ίσως αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και να πάρει θέση βασικού ο Τρουγιόλς.

Πάντως ο προπονητής των κιτρινοπράσινων ανέφερε στους συνεργάτες του ότι δεν στοχεύει σε μαζεμένες αλλαγές, θεωρώντας ότι είναι πολύ νωρίς να αρχίσει ροτέισιον. Βέβαια όλα αυτά θα διαφανούν αφού δούμε την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ, μιας και ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι λίγες οι φορές που εξέπληξε με τις επιλογές του, όπως έκανε και απέναντι στη Λίνκολν στον πρώτο αγώνα.

Αυτό που στοχεύει η ομάδα της Λάρνακας είναι μία δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιβραλτάρ. Από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα βάλει στο ταμείο της μπόνους από την ΟΥΕΦΑ 200.000 ευρώ, ενώ όσο συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, θα παίρνει άλλα τόσα περίπου για κάθε της πρόκριση. Στην επόμενη φάση, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου την Κορκ η οποία κέρδισε εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα με 2-0 τη Λεβάντια Ταλίν. Στην Ιρλανδία βρίσκεται ο Ηλίας Χαραλάμπους που θα πάρει σημειώσεις από τον επαναληπτικό και θα τις μεταφέρει στην τεχνική ηγεσία για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ