aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεύτερη επίθεση Γερμανών σε οπαδούς του Απόλλωνα, κτυπήθηκε 19χρονος

Δεύτερη επίθεση Γερμανών σε οπαδούς του Απόλλωνα, κτυπήθηκε 19χρονος

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Γερμανοί οπαδοί της Άιντραχτ στην Φραγκφούρτη. Μετά την χθεσινοβραδινή επίθεση περίπου 20 κουκουλοφόρων σε φίλους του Απόλλωνα έξω από εστιατόριο, αργά το απόγευμα της Τετάρτης περίπου 10 άγνωστοι με κουκούλες επιτέθηκαν ξανά σε φίλους της κυπριακής ομάδας, οι οποίοι έκαναν αμέριμνοι βόλτα στην πόλη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ επιθετική είναι η στάση των Γερμανών και στις κεντρικές πλατείες. Από τη νέα επίθεση των Γερμανών κτυπήθηκε ελαφρώς 19χρονος φίλος των «γαλάζιων». Oι άγνωστοι έκλεψαν αποσκευές από τους οπαδούς του Απόλλωνα,στις οποίες είχαν προσωπικά αντικείμενα και διαβατήρια.

Διαβάστε επίσης: «Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Απόλλωνα στη Γερμανία»

Μετά και το δεύτερο περιστατικό βίας η Αστυνομία έχει αυξήσει τα μέτρα φρούρησης σε όλη την πόλη. Θυμίζουμε ότι στην Φραγκφούρτη έχουν μεταβεί πέραν των 1500 φίλων του Απόλλωνα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/10 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ