aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεύτερες σκέψεις για Zίγκι

Δεύτερες σκέψεις για Zίγκι

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα της Ομόνοιας, omonoianews.com, γίνονται πλέον δεύτερες σκέψεις για παραμονή του Μπαντιμπάγκα στο “τριφύλλι”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Ζίγκι Μπαντιμπαγκά; Οι πληροφορίες ήθελαν τον άσσο από το Βέλγιο να αποχωρεί από την ομάδα μας, τις τελευταίες μέρες όμως γίνονται δεύτερες σκέψεις και η παραμονή του στο ρόστερ φαντάζει πιθανή. Έτσι κι αλλιώς, δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, οπότε αυτή είναι και η πιο εύκολη εξέλιξη της υπόθεσης. Γιατί όμως γίνονται οι δεύτερες σκέψεις;

Για την αξία του Ζίγκι Μπαντιμπαγκά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Βέλγος όταν πιάσει ρυθμό αποτελεί κίνδυνο θάνατο στα φτερά, ειδικά όταν βρεθεί στο ένας εναντίων ενός. Εκείνο που προβλημάτισε ήταν οι συχνοί τραυματισμοί του, που δεν τον άφησαν σε κανένα σημείο της χρονιάς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης του, αλλά και οι συχνές έξοδοι του. Το γεγονός πως ο Ζίγκι ήρθε καθυστερημένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και χωρίς επαρκή προετοιμασία, είχε ασφαλώς το δικό του ρόλο στους τραυματισμούς, έτσι το πιο πιθανόν είναι να παραμείνει στην ομάδα, να κάνει γεμάτη προετοιμασία και να παρακολουθείται από τους γιατρούς ώστε φέτος να έχει πιο “εύκολη χρονιά”. Θα έχει επίσης τετ α τετ με το Νταμπίζα, όπου θα του αναλυθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου εντός και εκτός γηπέδου.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Μπαντιμπαγκά να συνεχίσει να φοράει τριφύλλι και του χρόνου. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει, απολαμβάνει τη ζωή στη Κύπρο, αυτό που μένει τώρα είναι να του δοθούν τα κίνητρα να συγκεντρωθεί στο γήπεδο και να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ