aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεδομένο ότι εμείς δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό, κΑΕΛή Τσικνοπέμπτη σε όλους»

«Δεδομένο ότι εμείς δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό, κΑΕΛή Τσικνοπέμπτη σε όλους»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ., το προσωπικό, το προπονητικό Τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω ανακοίνωσής τους θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας που παρευρέθηκαν χθες βράδυ στο ΑΕΚ Αρένα και έσπρωξαν τους παίκτες σε μια παθιασμένη εμφάνιση και μια πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου.

Ακολούθως τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ο δρόμος όμως, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα είναι ακόμη μακρύς γι’ αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους φιλάθλους μας να είναι δίπλα στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο κάθε ένας από εμάς. Οι απανταχού ΑΕΛίστες ας θεωρήσουν δεδομένο ότι εμείς από την πλευρά μας δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό την προσπάθεια για να ειναι η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ψηλά, εκεί δηλαδή που της αρμόζει. Σας θέλουμε δίπλα μας! Δεν περισσεύει κανείς! κΑΕΛή Τσικνοπέμπτη σε όλους‼️ ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ