aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεδομένη η τιμωρία της Κραϊόβα, τραυματίστηκε από κροτίδα ο διαιτητής!

Δεδομένη η τιμωρία της Κραϊόβα, τραυματίστηκε από κροτίδα ο διαιτητής!

Τελικά δεν θα είναι μόνο η ΑΕΚ αυτή που δεν θα έχει τη βοήθεια του κοινού της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όλα δείχνουν πως και το πρώτο ματς (8/8) απέναντι στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς οι Ρουμάνοι δεν τη γλιτώνουν από την UEFA για τα χθεσινά επεισόδια στη ρεβάνς με τη Χόνβεντ, όπου επικράτησαν 3-1 στα πέναλτι (0-0 και τα δύο παιχνίδια).

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι διακόπηκε για περισσότερη από μισή ώρα όταν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης μια κροτίδα από την ρουμανική κερκίδα τραυμάτισε τον διαιτητή του αγώνα, Άρνολντ Χάντερ. Παρότι το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στα πέναλτι, όσα συνέβησαν καταγράφηκαν και είναι άκρως επιβαρυντικά.

Θεωρείται δεδομένη η τιμωρία έδρας της Κραϊόβα για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει και… δεδικασμένο από πέρσι. Στις 9 Αυγούστου του 2018 και στον αγώνα της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης, ο ένας εκ των δύο βοηθών τραυματίστηκε από μπουκάλι μπίρας που πέταξαν από την κερκίδα. Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 78’ και για 25 λεπτά, ο βοηθός αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο και το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη της κυπριακής ομάδας (0-2), αλλά οι Αυστριακοί δεν γλίτωσαν την «καμπάνα». Συγκεκριμένα τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μία επιπλέον με διετή αναστολή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ