aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔανία - Euro 2020: Η 26μελής αποστολή, μέσα από ταξίδι σε όλη τη χώρα (pic...

Δανία – Euro 2020: Η 26μελής αποστολή, μέσα από ταξίδι σε όλη τη χώρα (pic & vid)

Μία εβδομάδα πριν από τη λήξη της προθεσμίας, η ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε την 26μελη αποστολή για το Euro 2020, μέσω ενός εκπληκτικού αποκαλυπτήριου βίντεο από όλη τη χώρα και πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάσπερ Χιούλμαντ δεν επιφύλαξε εκπλήξεις και συμπεριέλαβε τις σταθερές μονάδες της εθνικής εδώ και χρόνια, Κρίστιαν Έρικσεν, Κάσπερ Σμάιχελ, Σίμον Κιάερ, σε μία 26άδα με έντονο το… άρωμα της Premier League (9 παίκτες) και της Serie A (7).

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης παίκτες όπως ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), ο Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), ο Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ) και ο Γιανίκ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον).

Υπενθυμίζεται ότι η Δανία θα αντιμετωπίσει Φινλανδία, Βέλγιο και Ρωσία στον 2ο όμιλο του Euro, με τα παιχνίδια της να διεξάγονται στο «Parken Stadium» της Κοπεγχάγης, μία από τις 11 διοργανώτριες πόλεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ