aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔανία-Χιούλμαντ: «Μετάνιωσα που επιστρέψαμε στο γήπεδο»

Δανία-Χιούλμαντ: «Μετάνιωσα που επιστρέψαμε στο γήπεδο»

Η απόφαση της UEFA να συνεχιστεί το ματς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας, παρά την κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Κρίστιαν Ερικσεν, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στη Δανία. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάσπερ Χιούμλαντ, δήλωσε σήμερα πως μετάνιωσε που ζήτησε από τους παίκτες να επιστρέψουν στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς, ακολουθώντας τις οδηγίες της ευρωπαϊκή ομοσπονδίας:

«Το μετανιώνω. Δεν έπρεπε να γυρίσουμε πίσω στο γήπεδο. Δεν έπρεπε να συνεχιστεί το ματς. Δεν έπρεπε να πούμε στους παίκτες να παίξουν μετά τα όσα συνέβησαν. Ολοι μας ήμασταν σε κατάσταση σοκ και ήταν λάθος η επιστροφή μας στο γήπεδο», τόνισε σχετικά ο εκλέκτορας των Δανών και συμπλήρωσε για τις χθεσινές δραματικές στιγμές: «Μίλησα με τον Κρίστιαν και μου είπε πως δεν θυμάται πολλά πράγματα, από τα όσα συνέβησαν. Υπέστη καρδιακή ανακοπή και δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε».

Στο μεταξύ ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόσεν, δήλωσε πως οι έως τώρα εξετάσεις του Ερικσεν είναι καλές και δείχνουν πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο: «Οι εξετάσεις του είναι καλές και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του». Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα αίτια της κατάρρευσης, τόνισε: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Για την ώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων για να έχουμε μια ασφαλή εικόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ