aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δανεικός στον Απόλλωνα ο Μπίσεσβαρ, καλύπτει μέρος του €400.000»

«Δανεικός στον Απόλλωνα ο Μπίσεσβαρ, καλύπτει μέρος του €400.000»

Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Απόλλωνα για τον δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ο ΠΑΟΚ, όπως σημειώνει το βράδυ της Δευτέρας η ιστοσελίδα sportime.gr. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει να παίρνει άλλες 400.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Απόλλων θα καλύψει μέρος αυτού του ποσού, χωρίς να αποκαλύπτεται το ακριβές ποσό.

Αναλυτικά το δημιοσίευμα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία του με Απόλλων Λεμεσού και Γκεζτέπε για τους δανεισμούς των Μπίσεσβαρ και Εσίτι αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει τις υποθέσεις του δανεισμού των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Άντερσον Εσίτι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πάμπλο Γκαρσία και σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως στον Δικέφαλο, δηλαδή έχει να παίρνει άλλες 400 χιλιάδες ευρώ μέχρι το τέλος σεζόν. Οι Κύπριοι σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν ένα κομμάτι του μισθού χωρίς να είναι γνωστό αν θα καλύψουν όλο το ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ