aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔανεικός στη Σάλκε ο Μπρούμα και στην Άιντραχτ ο Χίντερεγκερ... υπό δυσμένεια

Δανεικός στη Σάλκε ο Μπρούμα και στην Άιντραχτ ο Χίντερεγκερ… υπό δυσμένεια

Τέλος πήρε η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού στη Σάλκε, με τη διοίκηση των «κένιγκσμπλαου» να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Τζέφρι Μπρούμα από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ολλανδός αμυντικός, που θα ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του Ντομένικο Τεντέσκο, από το ματς κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι δανεικός ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν με τους μισθούς πληρωμένους από τη νέα του ομάδα.

Ενώ στη συμφωνία της Σάλκε με τους «λύκους» για τον Μπρούμα, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους δεύτερους μέχρι το 2021, υπάρχει και οψιόν αγοράς του 27χρονου στόπερ το καλοκαίρι. Ο Μπρούμα μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ το καλοκαίρι του 3016 για περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ, ερχόμενος από την Αϊντχόφεν, ενώ είναι 25 φορές διεθνής με τους «οράνιε».

Από εκεί και πέρα, τα όσα είπε ο Αντρέας Χίντερεγκερ εναντίον του Μίχαελ Μπάουμ δημοσίως, οδήγησαν αρχικά στην σιωπηλή τιμωρία του Αυστριακού αμυντικού και ακολούθως στην πόρτα της εξόδου του από την Άουγκσμπουργκ.

Εξέλιξη που… ωφέλησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έσπευσε να προχωρήσει στην απόκτηση του Χίντερεγκερ με τη μορφή του δανεισμού για το επόμενο πεντάμηνο. Καθώς ο προπονητής των «αετών», Άντι Χιούτερ, γνωρίζει τον 26χρονο αμυντικό από την κοινή τους θητεία στην Ζάλτσμπουργκ. «Ο Μάρτιν είναι ένας σταθερός παίκτης, που έχει αποδείξει τις ικανότητές του στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει στις πολύ απαιτητικές εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Φρέντι Μπόμπιτς.

imago 37626282

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ