aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔαμιανού: «Τρίτο συνεχόμενο χέρι πέναλτι»

Δαμιανού: «Τρίτο συνεχόμενο χέρι πέναλτι»

Πρόβλημα στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας εντόπισε ο Σάββας Δαμιανού στο ισόπαλο 1-1 με τον Εθνικό. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, σημειώνοντας πως ήταν το τρίτο με χέρι εναντίον της ομάδας του στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, μας έλειπε η τελική πάσα η και τελική προσπάθεια. Θεωρώ ότι κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αν δεν κάνω λάθος είχαν δύο τελικές προσπάθειες και η μια ήταν το πέναλτι. Σε δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα  ζητήσαμε τη νίκη. Ήρθε αυτό το τρίτο συνεχόμενο χέρι πέναλτι, μας αποσυντόνισε λίγο, όμως είναι καλύτερο αν δεν μπορείς να κερδίσεις να μην χάσεις. Είμαστε εντός στόχων και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίας, μας έλειπε μια τελική πάσα στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου. Αυτό είναι που με προβλημάτισε, όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Συγχαρητήρια στον Ηλία και στον Εθνικό και τους εύχομαι ότι καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ