aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔαμιανού: «Το πιο εύκολο είναι να ρίχνεις ευθύνες, είναι τα ίδια παιδιά»

Δαμιανού: «Το πιο εύκολο είναι να ρίχνεις ευθύνες, είναι τα ίδια παιδιά»

Εμφανέστατα απογοητευμένος ο Σάββας Δαμιανού μετά το 1-3 από τον ΑΠΟΕΛ, παραδέχτηκε ότι δίκαια ηττήθηκε η Νέα Σαλαμίνα, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες του.

«Είχαμε σημαντικό παιχνίδι και δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε αυτό το επίπεδο (σ.σ.: μετά το 0-2 από την Ομόνοια) δείχνουμε σημάδια που δεν είχαμε συνηθίσει και δυστυχώς όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πεις πολλά», είπε αρχικά ο Κύπριος προπονητής και συνέχισε:

«Απολογούμαστε στον κόσμο μας, γνωρίζουμε ότι τον στεναχωρήσαμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, έχουμε σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα (σ.σ.: με την Καρμιώτισσα) και μοναδικός στόχος μας θα είναι η νίκη. Θα πάμε για να δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θέλω όμως να θυμίσω κάτι γι’ αυτά τα παιδιά. Είναι τα ίδια που ματς πήραν από τους τρεις βαθμούς στους 26. Τώρα είναι που χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε στήριξη στα αποδυτήρια».

Όσο για το πού  οφείλεται η κατρακύλα και ποιος είναι ο στόχος τώρα που χάθηκε η μάχη της εξάδας, να τι απάντησε ο Κύπριος προπονητής: «Στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες περνούν κάμψη. Αν δείτε όλες τις ομάδες πέρασαν από κρίση. Είναι δυστυχώς αυτή η στιγμή, Για να τη ξεπεράσουμε το πιο σημαντικό είναι να στηρίξουμε τα παιδιά. Το ποιος εύκολο είναι να ρίχνουμε ευθύνες. Ποιος να είναι ο στόχος από τη στιγμή που από τ8ις 8 θα πέσουν οι τέσσερις. Να ξεμπερδεύουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ