aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔαμιανού: «Νιώθουμε αδικημένοι, όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου...»

Δαμιανού: «Νιώθουμε αδικημένοι, όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου…»

Αδικημένοι από το αποτέλεσμα τόνισε πως νιώθουν στη Νέα Σαλαμίνα, βάση της συνολικής εικόνας της ομάδας, ο προπονητής Σάββας Δαμιανού. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ θα το πληρώσεις, όπως και έγινε.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ, η οποία στο “Τσίρειο” δύσκολα έχασε βαθμούς. Θεωρώ ότι με βάση τη συνολική εικόνα της ομάδας, νιώθουμε αδικημένοι. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ θα το πληρώσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Έκαναν ότι ζητήσαμε να κάνουν. Το παιχνίδι τελείωσε, σηκώνουμε κεφάλι. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΛ παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα. Όμως σε 15 μέρες θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. »

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ