aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔαμιανού: «Μας χτύπησε στις αδυναμίες μας»

Δαμιανού: «Μας χτύπησε στις αδυναμίες μας»

Ο Σάββας Δαμιανού έδωσε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της και επειδή χτύπησε τις αδυναμίες της Νέας Σαλαμίνας, θεωρώντας δίκαιο το αποτέλεσμα. Επίσης, έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα του δεν θα μείνει στην ήττα, σηκώνοντας αμέσως κεφάλι.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην έδρα της. Ήρθαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, κάποιες στιγμές τα καταφέραμε, κάποιες όχι. Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερες αυτές οι στιγμές», δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς πληρώσαμε την ανισορροπία που είχαμε σε στατικές φάσεις. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ανόρθωση επειδή χτύπησε τις αδυναμίες μας και της αξίζουν.

Ακολούθως σχολίασε ότι σταμάτησε το νικηφόρο σερί στα τέσσερα ματς και πρόσθεσε: «Κάποτε θα ερχόταν, η ευθύνη ανήκει σε μένα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν πάρα πολλά. Τους δίνω συγχαρητήρια για τη τεράστια προσπάθεια. Το σημαντικό είναι να μη μένεις στις ήττες. Δεν θα μείνουμε στην ήττα. Σηκώνουμε κεφάλι, εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα και θα δούμε πού βρισκόμαστε».

Σε ερώτηση που του έγινε τι δεν βοήθησε τη Νέα Σαλαμίνα να δημιουργήσει φάσεις, απάντησε:  «Εντάξει, όντως είναι πραγματικότητα. Θέλαμε πιο ήρεμη προσέγγιση στο παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας την Ανόρθωση που δεν της κάνεις πολλές ευκαιρίες, έχει συμπαγή άμυνα. Ξέραμε πως δεν θα κάναμε πολλές και αν τα καταφέρναμε θα σκοράραμε. Σκοράραμε και ακυρώθηκε δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Ούτε η Ανόρθωση μας έκανε πολλές ευκαιρίες, ήταν στο πλάνο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ