aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔαμιανού: «Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να νικήσουν»

Δαμιανού: «Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να νικήσουν»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού, επειδή δεν τα παράτησαν και πήραν τον βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά την προσπάθεια. Ήταν δύσκολος αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή απέναντι σε καλή ομάδα, δεν σταμάτησαν να πιστεύουν. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Βλέπουμε βαθμοθηρικό και ακόμα ο αυτός ο βαθμός κρίνεται σημαντικός. Στόχος μας το “Αμμόχωστος” να γίνει το κάστρο ματς και πιστεύω, με το καλό, με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια στον κύριο Πετράκη για εμάς τελείωσε όλη η συγκέντρωση πάει στο επόμενο ματς», δήλωσε αρχικά ο Κύπριος προπονητής.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο βαθμός που πήρε η Νέα Σαλαμίνα είναι περισσότερος από όσα έδωσε, απάντησε: Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Ναι, στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια ο Απόλλων και εμείς είχαμε τεράστια ευκαιρία από το ένα μέτρο. Κατά την άποψή μου δεν υπήρχε φαβορί, υπήρχε τεράστια προσπάθεια και με όλο τον σεβασμό, το πιο δίκαιο ήταν η ισοπαλία.

Ακολούθως ρωτήθηκε αν είναι χαρούμενος επειδή από την ημέρα που προσελήφθη η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε μόνο τρεις φορές: «Είναι σημαντικό ότι υπάρχει νοοτροπία, δεν αποδεχόμαστε την ήττα. Ακόμα και απέναντι στην Ανόρθωση, που χάσαμε πολύ δύσκολα, είδα στα πρόσωπα των παιδιών και στην καθημερινότητά μου, ότι δεν μας άρεσε και περιμέναμε τον επόμενο αγώνα για να επανέλθουν στο βαθμολογικό όφελος. Είναι σημαντικό, ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα, όμως έχουμε απαίτηση από τον εαυτό μας. Οφείλουμε να παλεύουμε παρά τις δυσκολίες και ποτέ να μην σταματάμε να πιστεύουμε. Αυτό έκαναν σήμερα τα παιδιά και είμαι περήφανος.

Σε ερώτηση αν είναι εφικτός ο στόχος της εξάδας, απάντησε: «Δεν σκεφτόμαστε την εξάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ