aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔαμιανού: «Δεν μπορούμε να σπείρουμε σήμερα για να θερίσουμε αύριο»

Δαμιανού: «Δεν μπορούμε να σπείρουμε σήμερα για να θερίσουμε αύριο»

Όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να σπείρουμε σήμερα για να θερίσουμε αύριο, τόνισε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας. Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε μεταβατική την περίοδο των πλέι οφ, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τα δικά της θέλω.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη τεράστια προσπάθεια. Ελπίζω να δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, που τον στεναχωρήσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου. Πλέον μπαίνουμε στα πλέι οφ.

Mια δική μου σύνοψη είναι ότι κερδίσαμε μετά την 9η αγωνιστική 26 βαθμούς. Η ομάδα είχε και ήττες σε αυτή την πορεία. Χάσαμε από Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ και Ολυμπιακό εντός. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο γκρουπ. Σίγουρα δεν είναι κανενός προσδοκία να είναι εκεί η ομάδα, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εκεί είμαστε, και εκεί θα παλέψουμε αφού κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θεωρώ ότι αυτή η περίοδος που θα διανύσουμε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα είναι μεταβατική για την ομάδα. Για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα δικά μας θέλω, του κόσμου και του διοικητικού συμβουλίου. Τα θέλω είναι σίγουρα η ομάδα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχουμε τώρα.

Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να σπείρουμε σήμερα για να θερίσουμε αύριο. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι πάντα υπάρχει μια περίοδος υπομονής. Μια περίοδος μεταβατική για να μας δώσει το προσδόκιμο αυτό που δουλέψαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ