aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δάγκωσε» στο 95’ τη Βαλένθια η Λιλ! (vid)

«Δάγκωσε» στο 95’ τη Βαλένθια η Λιλ! (vid)

Χάρη σε γκολ του Ικονέ στο 95’, η Λιλ ισοφάρισε 1-1 τη Βαλένθια στο «Πιέρ Μορουά», πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και «έκοψε» από τις «νυχτερίδες» το δρόμο προς την κορυφή του όγδοου ομίλου.

Η Βαλένθια είχε την κατοχή, όμως οι παίκτες της Λιλ έχασαν τις σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο. Ο Σουμαρέ έχασε μία ακόμα ευκαιρία στο 32΄ για τους «λιλουά» και ο Ογκιμέν άλλη μία στο 39’. Η Βαλένθια ζήτησε πέναλτι για χέρι στο 42΄, όμως το VAR έδειξε «παίζετε» και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Οι «λιλουά» μπήκαν «φουριόζοι» και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης για να ανοίξουν το σκορ. Οπότε, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τους τιμώρησε στο 63’. Τότε, ο Γκαμεϊρό συνδυάστηκε με τον Τσερίσεφ και ο διεθνής Ρώσος επιθετικός πλάσαρε ιδανικά τον Μαϊνάν και έκανε το 0-1.

Ο Ρεμί έχασε εκπληκτική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 74’ και στο 84’ μετά τη σύρραξη των ποδοσφαιριστών ο Ντιακαμπί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, η Λιλ δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Ικονέ με ωραία προσπάθεια και καταπληκτικό βολέ στο 95’ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε και μπήκε στο «κόλπο» για το UEFA.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Άγιαξ – Τσέλσι 0-1 (86′ Μπατσουαγί)
Λιλ – Βαλένθια 1-1 (95′ Ικονέ / 63′ Τσερίσεφ)

Η βαθμολογία
1. Τσέλσι 6
2. Αγιαξ 6
3. Βαλένθια 4
4. Λιλ 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ