aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δάγκωσαν» στο 91' οι «λύκοι» (video)

«Δάγκωσαν» στο 91′ οι «λύκοι» (video)

Άλλη μια ισοπαλία, την έκτη στη φετινή Bundesliga για τη Βόλφσμπουργκ. Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο, οι «λύκοι» σκόραραν με κεφαλιά του Ουντουοκάι στο 91’ και πήραν το 1-1 απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 11’ με τον Άρνολντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 73’ από την «άσπρη βούλα» με τον Ντέμιρμπαϊ.

Η Βόλφσμπουργκ μπήκε πιο δυνατά και στο 11’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Οριγκί κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πος, αλλά ο Άρνολντ που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Χόφενχαϊμ, Μπάουμαν. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με τη σειρά τους να σκοράρουν, αλλά χωρίς επιτυχία. Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, με το ματς να είναι ισορροπημένο, αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Μέχρι το 73’, όταν ο Τίσεραντ ανέτρεψε τον Χούμπνερ, με τον διαιτητή να σφυρίζει το δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ. Ο Ντέμιρμπαϊ που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήρθε με κεφαλιά ο Ουντουοκάι στο 90+1’ να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και να γράψει το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ