aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαCorriere Dello Sport: «Θέλει να πάει στη Γιουβέντους ο Μοράτα»

Corriere Dello Sport: «Θέλει να πάει στη Γιουβέντους ο Μοράτα»

Τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους φαίνεται πως επιθυμεί ο Άλβαρο Μοράτα, σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport. Ο Ισπανός παίκτης αναπολεί τους «μπιανκονέρι» (όπου έπαιξε τη διετία 2014-2016) και θα ήθελε να γυρίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Θεωρεί ότι το ιταλικό πρωτάθλημα του ταιριάζει πιο πολύ από το ισπανικό και νομίζει ότι στη Γιουβέντους θα βρει τον καλό του εαυτό.

Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του Μοράτα να γυρίσει στην Ιταλία παίζουν τόσο η επιθυμία της Ιταλίδας γυναίκας του να επιστρέψουν στο Τορίνο, όσο και η παρουσία του πρώην συμπαίκτη του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της «Βέκια σινιόρα». Η ιταλική ομάδα αναζητά έναν σέντερ φορ για να πλαισιώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για τη Γιουβέντους είναι ο Λουίς Σουάρες που αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η περίπτωση του 28χρονου επιθετικού δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Πίρλο.

Το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης είναι η συγκατάθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης σε μια ενδεχόμενη πρόταση της Γιουβέντους για τον παίκτη. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον υπολογίζει ως βασικό επιθετικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δεν είναι πολύ πιθανό να συναινέσει στην αποχώρησή του, παρά το γεγονός πως γνωρίζει για τις τάσεις φυγής του Ισπανού. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα τις προθέσεις του Μοράτα να αποχωρήσει γνωρίζει εκτός από τον προπονητή και η διοίκηση των «κολτσονέρος». Όμως, το βασικό πλάνο της μαδριλένικης ομάδας είναι να πουλήσει τον Ντιέγκο Κόστα και να κρατήσει τον Μοράτα στις τάξεις της.

Πάντως, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου και μέχρι τότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί στην περίπτωση που η πρωταθλήτρια Ιταλίας καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ