aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧτυπούν καμπανάκι κινδύνου!

Χτυπούν καμπανάκι κινδύνου!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το 0-0 με τη Δόξα στο Μακάρειο ανήκει στην Ιστορία για τη Νέα Σαλαμίνα, αφού ως γνωστόν «ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει». Ωστόσο, μετά την 11η αγωνιστική υπάρχουν τρεις λόγοι που χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει της συνέχειας.

Πρώτα ήταν η εμφάνιση. Σε ένα παιχνίδι με ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και πλέον είναι προτελευταία, δεν δημιουργήθηκε ευκαιρία. Σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες τους επί Στάικου Βεργέτη (φωτό), ήταν λες και οι ερυθρόλευκοι έκαναν βήματα προς τα πίσω. Σαφέστατα και χρειάζονται να ανεβάσουν την απόδοσή τους, για να μην εκτροχιαστούν από τη διεκδίκηση της εισόδου στο α’ γκρουπ των πλέι οφ.

Το δεύτερο SOS με αποδέκτρια την ομάδα της Αμμοχώστου αφορά στον επικείμενο αντίπαλό της. Το Σάββατο θα υποδεχτεί τον Εθνικό, ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος από την ημέρα που ανέλαβε ο Βάλντας Ιβανάουσκας. Η προψεσινή νίκη του επί της Ανόρθωσης στο Δασάκι (2-1) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Τέλος, είναι τα βαθμολογικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής. Ο Ερμής απομακρύνθηκε έξι βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα θέλει να αξιοποιήσει πιθανή ήττα του στην έδρα της ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο, για να πλησιάσει την έκτη θέση. Επιπλέον, ο Εθνικός απέχει πλέον δύο βαθμούς από τους Αμμοχωστιανούς και ενδεχόμενη ήττα τους θα τους ρίξει κάτω από την όγδοη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ