aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χτύπησε» στην αρχή, καθάρισε τη Θέλτα και βρέθηκε κορυφή η Ρεάλ

«Χτύπησε» στην αρχή, καθάρισε τη Θέλτα και βρέθηκε κορυφή η Ρεάλ

Η Ρεάλ νίκησε 2-0 στην αρχή των δύο ημιχρόνων τη Θέλτα στη Μαδρίτη για τη 17η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε στο +1 στην κορυφή της βαθμολογίας με τρία ματς, όμως, περισσότερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που την Κυριακή πάει στη Βιτόρια για να αντιμετωπίσει την Αλαβές, αφήνοντας τους φορμαρισμένους «βιγκίστας» στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις.

Η Θέλτα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 5’ και στο 6’ η Ρεάλ προηγήθηκε, όταν ο Ασένσιο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λούκας Βάσκεθ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι «βιγκίστας» προσπάθησαν να απειλήσουν και έμεναν εκτεθειμένοι στις αντεπιθέσεις των «μερένχες», οι οποίοι απείλησαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης, η Ρεάλ μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε στο 53’ να σημειώσει το 2-0, όταν αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Βάσκεθ έδωσε ωραία μπαλιά στον Ασένσιο, που μέσα από την περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά και έκανε το 2-0. Πλέον, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν πήραν οριστικά τα «ηνία» της αναμέτρησης και δημιούργησαν ευκαιρίες, ιδιαίτερα με τον Μπενζεμά, κόντρα σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου επιθετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ