aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧτύπησε καμπανάκι αφύπνισης ενόψει συνέχειας

Χτύπησε καμπανάκι αφύπνισης ενόψει συνέχειας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το παιχνίδι πήγε να γίνει θρίλερ στο τέλος, όμως η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Άρη και να επιστρέψει στις νίκες. Είχε δίκιο ο προπονητής της ομάδας όταν δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως θα έπρεπε να διαγράψει από το μυαλό του το τελευταίο 15λεπτο. Μάλλον, ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν καλύτερα να έλεγε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, γιατί οι παίκτες του «κοιμήθηκαν». Επαναπαύθηκαν στο 2-0 και έδωσαν την ευκαιρία στον Άρη να επιτεθεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανατροπής.

Η ΑΕΛ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο γκολ του Λεόνσο, τής έδωσαν την ευκαιρία να κάνει καλό παιχνίδι. Στην επανάληψη, όμως, φάνηκε πως χρειαζόταν ακόμη ένας ανασταλτικός μέσος, αφού ο Ρεζέντε δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ο Σίλβα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική μονάδα. Ο Φιντέλις που μπήκε αλλαγή ταιριάζει καλύτερα με τον Σοάρες στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Μιτρέα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όμως το Σάββατο υπέπεσε σε λάθη.

Στο τέλος, μέτρησε μόνο η νίκη, όμως κάποια πράγματα επιβάλλεται να τα κοιτάξει η τεχνική ηγεσία. Όπως είναι η σοβαρότητα και η σταθερότητα. Είναι κρίμα να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της και μετά να χαλά ό,τι με κόπο δημιούργησε. Δέχθηκε ένα γκολ από κακή εκτίμηση των παικτών της και στο τέλος χρειάστηκε η βοήθεια του δοκαριού για να μη χάσει δύο βαθμούς. Όπως και να έχει, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς αποτελεί καμπανάκι για τη συνέχεια, ώστε η ομάδα να μένει συγκεντρωμένη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Μπαλταζάρ καλείται να διορθώσει τις αγωνιστικές ανορθογραφίες για να μην τσαλακώνεται από το πουθενά η δουλειά των πολλών μέσα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ