aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧτυπάει την πόρτα της Σίτι για Κομπανί η Μπεσίκτας

Χτυπάει την πόρτα της Σίτι για Κομπανί η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας αναμένεται να καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων λιρών στη Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει τον Βινσέντ Κομπανί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Fanatik», η Μπεσίκτας έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους «μπλε» του Μάντσεστερ, με σκοπό να εντάξουν τον Κομπανί στο δυναμικό τους. Οι Τούρκοι εμφανίζονται να δίνουν στη Σίτι το ποσό των 25 εκ. για τον παίκτη, ενώ στον ίδιο προτίθενται να δώσουν ως αμοιβή ακριβώς το ποσό του συμβολαίου του στην Αγγλία.

Με το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρδίολα να εστιάζεται -σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας της Σίτι- στους Τζο Στόουνς και Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν θα ήταν απίθανο η φυγή του Κομπανί από το Μάντσεστερ. Η τελευταία σεζόν μάλιστα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον 30χρονο αμυντικό, αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και μέτρησε μόλις 22 συμμετοχές με τους «πολίτες» συνολικά, χάνοντας παράλληλα και το πρόσφατο Euro της Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ