aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χτυπάει» παντού η Νάπολι!

«Χτυπάει» παντού η Νάπολι!

Πολλά είναι τα ανοικτά -μεταγραφικά- μέτωπα της Νάπολι.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, οι «παρτενοπέι» δουλεύουν τις περιπτώσεις έξι ποδοσφαιριστών, έχοντας επικεντρωθεί σε τρεις εξ’ αυτών: τους Τζιανλούκα Λαπαντούλα, Έκτορ Ερέρα και Πίοτρ Ζιελίνσκι.

Όσον αφορά τον πρώτο, η Νάπολι έχει καταθέσει πρόταση 9+2 εκατ. στην Πεσκάρα (οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει) και τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 26χρονο φορ, ενημερώνοντας ωστόσο πως περιμένει την τελική του απάντηση μέσα στην εβδομάδα.

Ο Λαπαντούλα, πρώτος σκόρερ της Serie B φέτος, έχει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες ακόμα, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους και έχει διαμηνύσει από την πλευρά του πως για να πει το «ναι», θέλει εγγυήσεις ότι θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίσιο Σάρι.

Ο Έκτορ Ερέρα, επίσης στα 26 του χρόνια, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είχε φέτος με την Πόρτο 9 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ ο Πίοτρ Ζιελίνσκι παίζει σε πιο προωθητικό ρόλο, έχοντας φέτος 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ με τη φανέλα της Έμπολι.

Οι άλλες τρεις περιπτώσεις είναι οι Σβεν Κουμς (28 ετών, Βέλγος κεντρικός χαφ της Γάνδης), Φρανκ Κεσί (19 ετών, Ιβοριανός κεντρικός χαφ της Τσεζένα) και Οντρέι Ντούνα (21 ετών, επιθετικός χαφ της Λέγκια Βαρσοβίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ