aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χτυπάει» Γιόβιτς η Ρεάλ

«Χτυπάει» Γιόβιτς η Ρεάλ

Για χάρη του αναμένεται να διεξαχθεί ένας μικρός… πόλεμος το καλοκαίρι μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, που θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους. Ο λόγος για τον επιθετικό Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η εκτελεστική δεινότητα του Σέρβου στράικερ αποδεικνύεται και από το γεγονός πως έχει σημειώσει 15 γκολ σε 21 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα και 6 ακόμα σε 8 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, επιδόσεις που έχουν εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή αξία του.

Τελευταία στο… χορό των ενδιαφερόμενων μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία -σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca- εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του το καλοκαίρι, καθώς οι «μερένγκες» αναζητούν έναν καθαρόαιμο επιθετικό που θα τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα το όνομα του Γιόβιτς «έπαιξε» δυνατά ως μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Σίτι, της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ