aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧρυσοστόμου στον Active: «Κλείνει ο προπονητής, αν ο Πάμπος είναι φαβορί…»

Χρυσοστόμου στον Active: «Κλείνει ο προπονητής, αν ο Πάμπος είναι φαβορί…»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα προπονητή στη Νέα Σαλαμίνα και σύμφωνα με χθεσινές αναφορές του αναπληρωτή προέδρου της ομάδας Γιάννου Χρυσοστόμου στον Active 107.4 & 102.5, όταν προκύψει κατάληξη σε κάποια θάματα που αφορούν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις κάποιων εκ των συνεργατών του νέου κόουτς στο τεχνικό τιμ, θα κλείσει και το ζήτημα του αντικαταστάτη του Σάββα Πουρσαϊτίδη, οριστικά.

Για το Πάμπο Χριστοδούλου, ο Χρυσοστόμου επιβεβαίωσε πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και «αν είναι φαβορί ή όχι θα διαφανεί κατά την αυριανή μέρα (σ.σ. σήμερα 3/6)». Τόνισε πως ελπίδα του Δ.Σ. είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα έως το απόγευμα (3/6) και μέχρι αύριο Πέμπτη να προκύψει εκτός απροόπτου ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, όπως υπογράμμισε, γίνονται αξιολογήσεις παικτών και θα συζητήσει ο Μάκης Παπαϊωάννου με τον νέο προπονητή και μετά θα γίνουν επαφές και προτάσεις.

Στο θέμα προϋπολογισμού, ο επόμενος μήνας θα καταδείξει πολλά σχετικά με τη μείωση που θα γίνει. Ενώ αν ισχύσει παρουσία κόσμου στο 33% της χωρητικότητας των σταδίων, ανέφερε πως η ζημιά σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι μικρότερη και κυρίως αν διατεθεί ο αριθμός των 1.000 περίπου καρτών διαρκείας. Η ζημιά θα αφορά κυρίως στα εισιτήρια από τους οπαδούς των φιλοξενουμένων ομάδων και η μείωση εσόδων από εισιτήρια θα είναι τουλάχιστον 20%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ