aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧρυσοστόμου για Κωστή: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Χρυσοστόμου για Κωστή: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Για το ναυάγιο στις επαφές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για πώληση του Ιωάννη Κωστή και το μέλλον του Κύπριου διεθνούς αναφέρθηκε ο α΄ αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μιλώντας στον Super Sport FΜ. Επεσήμανε πως υπάρχουν βολιδοσκοπήσεις και από κυπριακές ομάδες, όμως επίσημη πρόταση κατέθεσε μόνο ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σωματείο της Νέας Σαλαμίνας προσφέρουν κόπο και χρήματα και σε εθελοντική βάση. Όλοι γνωρίζουν πως λειτουργούμε. Κάποιος έπρεπε να φταίξει και ο πιο κατάλληλος είναι αυτός που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του σωματείου. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν δυόμιση μήνες με εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έγινε και συνάντηση στην Αθήνα, έπεσαν απόψεις στο τραπέζι και φτάσαμε στο τελικό στάδιο που έπρεπε να καθοριστούν οι όροι. Όταν μπήκαμε σε αυτό το κομμάτι, υπήρχε διάσταση απόψεων. Διαφάνηκε ότι ήταν πολύ έντονη η πλευρά του Ολυμπιακού και δεν συζητούσε τους όρους. Κάποια πράγματα δεν τα ικανοποίησαν και εμείς ομόφωνα απορρίψαμε την πρόταση».

Για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Εμείς δεν θα μπούμε σε συμφωνία για να δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον».

Για τον Κωστή: «Είναι ένα παιδί, πλήρως συνειδητοποιημένο. Είναι ταπεινόφρων, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δουλεύει σκληρά και το μέλλον είναι μπροστά του. Αποφασίσαμε με τον ποδοσφαιριστή να μείνει ακόμα ένα χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα και θα πάει μετεγγραφή».

Για το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων και τα ποσά που ακούγονται: «Περίπου είναι τα ίδια. Σεβόμαστε τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Η βολιδοσκόπηση είναι άλλο πράγμα και η πρόταση άλλο. Εμείς έχουμε μόνο την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Βολιδοσκοπήσεις, πολλές».

Για την πορεία της ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε restart. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρουμε τα πάνω μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ