aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧρυσοστόμου για εταιρεία: «Όποιος θέλει να βάλει εισήγηση στη ΓΣ και να αποφασίσουν τα μέλη»

Χρυσοστόμου για εταιρεία: «Όποιος θέλει να βάλει εισήγηση στη ΓΣ και να αποφασίσουν τα μέλη»

Για την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας στη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον «Active» (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων Γιάννος Χρυσοστόμου.

Τόνισε πως όποιος έχει άποψη επί του θέματος θα πρέπει να τοποθετηθεί και να βάλει εισήγηση στη Γενική Συνέλευση και αν αποφασίσουν τα μέλη ότι πρέπει να κατευθυνθεί το Σωματείο προς εταιρεία, τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διεργασίες. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να γίνει εις βάθος ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν.

Σχολίασε παράλληλα το τι έφταιξε περισσότερο, και υποβιβάστηκε η Νέα Σαλαμίνα.

Όσα δήλωσε ο Γιάννος Χρυσοστόμου:

Ο κορωνοϊός επηρέασε τόσο πολύ που στοίχισε τον υποβιβασμό; «Σε κάποιο βαθμό ναι, όχι όμως στον απόλυτο».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Κατά την προσωπική μου άποψη επηρέασε, και ήταν ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος».

Πιο σοβαρός από τον κορωνοϊό; «Το ίδιο και ίσως λίγο παραπάνω, χρειάζεται αρκετή ανάλυση.

«Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν ότι δεν είχαμε αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς, που είχε γίνει από την απραξία ένεκα κορωνοϊού και μπορώ να πω ότι αψυχολόγητα προχωρήσαμε σε αλλαγές προπονητών. Δεν είχαμε κατανοήσει. Μας είπαν και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ότι δεν είχαν αντιληφθεί ότι είναι τόσο επιβλαβές στους ποδοσφαιριστές η απραξία».

Για την αλλαγή της προκήρυξης: «Και πιο παλιά που με είχατε καλεσμένο σας είπα ότι δεν είναι α λα καρτ. Κάποιοι δεν αποδέχθηκαν την αλλαγή της προκήρυξης όπως κατατέθηκε από δέκα μέλη της Γενικής Συνέλευσης , αλλά ήρθαν αυθαίρετα και χωρίς προειδοποίηση, αντικαταστατικά και έβαλαν ένα θέμα, το οποίο έπρεπε να είχε γραφτεί από πριν για συζήτηση και άλλαξε η προκήρυξη α λα καρτ».

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας εταιρείας: «Υπάρχει το ανώτατο όργανο του Σωματείου, η Γενική Συνέλευση, τα μέλη όποιος θέλει να κάνει εταιρεία. Όποιος έχει άποψη επί του θέματος θα πρέπει να τοποθετηθεί, να βάλει εισήγηση στη Γενική Συνέλευση και αν αποφασίσουν τα μέλη ότι πρέπει να κατευθυνθεί το Σωματείο προς Εταιρία τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διεργασίες.

Εγώ λέω ότι πρέπει να γίνει εις βάθος ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν, ποια είναι η θέση της Νέας Σαλαμίνας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, που θέλει να πάει, πώς θα πάει. Πρέπει να γίνει εσωτερική ανάλυση των δυνατοτήτων και τι μπορεί να βελτιωθεί και μέσα από αυτή την μελέτη θα βγουν χρήσιμα και επιστημονικά συμπεράσματα τα οποία θα μας οδηγήσουν στη λύση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ