aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χρυσός» Κουτρόνε στην παράταση, έστειλε τη Μίλαν στους «8» (vid)

«Χρυσός» Κουτρόνε στην παράταση, έστειλε τη Μίλαν στους «8» (vid)

Το Σαμπντόρια-Μίλαν δεν είχε γκολ στην κανονική διάρκεια, αλλά ο νεαρός φορ μπήκε στο 90′ και με δύο δικά του σούπερ τελειώματα στην παράταση (0-2) έστειλε τους Ροσονέρι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Κουτρόνε μπήκε στο ματς στο 90′ και ο Αμπάτε στο 99′. Ο δεύτερος ήταν που έστειλε συστημένη σέντρα στον νεαρό φορ κι εκείνος με εναέριο τελείωμα υπέγραψε για την πρόκριση της Μίλαν στα προημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου.

Με αυτό το τέρμα στο 102′ που ήταν προϊόν συνεργασίας σχεδόν όλης της ομάδας, ξεκινώντας από τη δική τους εστία και ακόμα ένα δικό του στο 108′ με λομπίτσα, οι Ροσονέρι έκαναν το 0-2 στην παράταση και ενώ η αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα δεν είχε γκολ στην κανονική διάρκεια.

Κορυφαίος του αγώνα πάντως ήταν ο Ρέινα, που με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν πίσω, ενώ στην 11άδα ξεκίνησε ο Λούκας Πακετά που παρουσιάστηκε λίγες μέρες νωρίτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ