aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧρύσης: «Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν»

Χρύσης: «Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν»

Την άποψη πως η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα ιστορικό Σωματείο με βαριά φανέλα, και στο γεγονός ότι όλοι θα πρέπει να το καταλάβουν στάθηκε ο προπονητής της, Χρύσης Μιχαήλ μετά τη λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τη Δόξα.

Για το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, και αν και βελτιώθηκε στο δεύτερο και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει, ενώ όπως είπε ευτυχώς είχαν σε καλή μέρα τον Βεσελόφσκι.

Όσα δήλωσε ο Χρύσης Μιχαήλ:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν κρίσιμο, όπως κάθε παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήμασταν όπως έπρεπε και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πιεστήκαμε αρκετά από τη Δόξα, ευτυχώς που είχαμε σε καλή μέρα τον Βεσελόφσκι και όποτε χρειάστηκε μας κράτησε. Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και ούτε να κρατήσουμε μπάλα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο εκτός από μια φάση με τον Βάγκνερ. Υπήρξε προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά χρίζει και αρκετής βελτίωσης. Όπως είδατε τρία παιδιά είχαν περάσει αλλαγή. Ανδρέου και Τσουκαλάς ο ένας είχε προπονηθεί δύο μέρες και άλλος μία. Είχαμε πολλές απουσίες και με την είσοδο τους στο παιχνίδι βοήθησαν την εικόνα της ομάδας. Ελπίζω ο τραυματισμός του Μιντίκκη να μην είναι κάτι σοβαρό και να επανέλθει γρήγορα. Για εμάς, το δεκαήμερο που έχουμε μπροστά μας για να ετοιμαστούμε, ελπίζουμε να επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται στα εναπομείναντα παιχνίδι».

«Δεν περίμενε κανείς να είναι εκεί η Σαλαμίνα. Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν. Η φανέλα της Νέας Σαλαμίνας είναι βαριά και ιστορική. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας στον επόμενο αγώνα. Η ομάδα μου έπαιξε πριν 5 μέρες, ενώ η Δόξα δεν έπαιξε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ