aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Συμφωνήθηκαν οι βασικές αρχές με τον Κετσπάγια»

Χριστοφόρου: «Συμφωνήθηκαν οι βασικές αρχές με τον Κετσπάγια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports και τοποθετήθηκε για τα δεδομένα με τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Συμφωνήθηκαν οι βασικές αρχές με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν είναι απλά κόουτς, είναι μάνατζερ. Έχει διευρυμένα καθήκοντα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται ότι θα καταλήξουμε», είπε ανάμεσα σε άλλα για το θέμα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου:

«Όταν κάνεις ραδιοφωνικές δηλώσεις μεταφέρονται στις ιστοσελίδες αποσπασματικά. Φίλαθλοι βλέπουν πολλές φορές μόνο τον τίτλο και δημιουργούνται αχρείαστες διαφορές. Γνωρίζω την πίεση του χρόνου που υπάρχει για τους συναδέλφους για τις απομαγνητοφωνήσεις».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Ήμουν στο Θεμιστόκλειο και ήρθε ένας πατέρας μαζί με το παιδί του και μου είπε ότι η κόρη του είναι 10 ετών και ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει. Του είπα ότι πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αυτό που έκαναν».

«Οι οργανωμένοι μας δεν μπήκαν από το 2018 στο γήπεδο. Χαλαρώσαμε την τελευταία εβδομάδα κι επειδή οι πλείστοι παίκτες μας δεν ήξεραν τι σημαίνει κόσμος της Ανόρθωσης και ο Τιμούρ μας είπε βάλτε τους και θα κάνουν τη δουλειά. Μας το εξήγησε μετά τον τελικό. Είδα παίκτες να θέλουν τον τίτλο όσο ποτέ. Είδαν τον κόσμο στο ξενοδοχείο… Ήταν ό,τι καλύτερο».

«Για τους Ανορθωσιάτες το «Α.Παπαδόπουλος» είναι το σπίτι του. Αυτό που συμβολίζει η ομάδα μετά το 1974 φαίνεται από το τι σημαίνει η ομάδα για τον κόσμο. Όταν έρχονται 10χρονα παιδιά και στέλνουν μηνύματα “παίξετε για την Αμμόχωστο μας” καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτή η ομάδα».

«Ο Ολυμπιακός μας έδειξε ότι το πρωτάθλημα δεν μπορούσα να κατακτηθεί και εστιάσαμε στο κύπελλο».

Για τον Κωστάκη Αρτυματά:

«Ο Κωστάκης Αρτυματάς ο ίδιος ήθελε να έρθει. Με τον τρόπο του το έκανε γνωστό σε αυτούς που έπρεπε ότι ήθελε να έρθει. Κι εμείς τον θέλαμε κι έφτασε να είναι αρχηγός της ομάδας. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Θέλουμε γνώστες του μεγέθους της ομάδας να μεταφέρουν στους ξένους τι σημαίνει Ανόρθωση».

Για τους πανηγυρισμούς:

«Δεν διοργανώσαμε εμείς κάτι. Ήμασταν εντός ωρών απαγόρευσης και τελικά ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τους παίκτες».

Για το αν θα γίνει φιέστα:

«Είναι στα πλάνα μας η φιέστα όχι μόνο για το κύπελλο αλλά και για τα 110 χρόνια ζωής του συλλόγου. Οι παίκτες αποχώρησαν και θα ίσως γίνει κατά την έναρξη της προετοιμασίας. Το συζητούμενο και όταν καταλήξουμε θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Έγινε μια κουβέντα. Συμφωνήθηκαν οι βασικές αρχές με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν είναι απλά κόουτς, είναι μάνατζερ. Έχει διευρυμένα καθήκοντα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται ότι θα καταλήξουμε. Πρέπει αν δώσουμε απάντηση έχοντας ολοκληρωμένη συμφωνία και να μη βιαστούμε. Δεν τον φέραμε για να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά για να ζήσουμε τα καινούρια. Και αυτό ξεκίνησε… Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, ο πρωταθλητισμός».

Για την Ευρώπη:

«Η UEFA μας ανέφερε ότι πρώτα θα ολοκληρωθούν οι σεζόν στα πρωταθλήματα και θα ενημερωθούμε. Είναι μια θετική εξέλιξη η παρουσία μας στην Ευρώπη και στο Europa League, ενώ θα παίξουμε και με τον κόσμο μαζί μας. Θα έχουμε και δεύτερη ευκαιρία στο σενάριο αποκλεισμού από το Europa League καθώς θα αγωνιστούμε σε αυτό το ενδεχόμενο στην επόμενη φάση του Conference League»

«Αυτή τη διετία η Ανόρθωση και η Ομόνοια, δύο ομάδες από τις μεγαλύτερες στο νησί, προέρχονταν από μια άγονη δεκαετία και ήταν οι καλύτερες στη διετία».

«Είναι ωραίο που άρεσε η κίνηση με τα συγχαρητήρια μετά τον τελικό κυπέλλου στα social media. Συμβαίνει να υπάρχουν εντάσεις καθώς διεκδικούν τους ίδιους στόχος όπως η Ομόνοια και η Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ