aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Στη δική σας ερμηνεία η απουσία του κ. Χαμπουλλά»

Χριστοφόρου: «Στη δική σας ερμηνεία η απουσία του κ. Χαμπουλλά»

Στην απουσία του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά, από την Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου. Όπως τόνισε, ήταν απόφαση του κ. Χαμπουλλά, την οποία αφήνει στη ερμηνεία του κόσμου. Μίλησε παράλληλα για ενδεχόμενη κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο αλλά και για Οκριασβίλι, Κετσπάγια.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για τις αποφάσεις της ΓΣ: «Φαντάζομαι είναι για να πάμε μαζί με την κλήρωση του Κυπέλλου στο ΓΣΠ η αλλαγή από Τετάρτη σε Πέμπτη. Εμείς θέσαμε τις απόψεις μας στην ΓΣ, εξ’οσων αντιλαμβάνομαι δεν έχει ξεκαθαρίσει η πρόθεση όλων των ομάδων, είναι ρευστό το τι θα συμβεί. Η δική μας άποψη είναι η γνωστή που πηγάζει μέσα από θέσεις αρχών, όταν χρειαστεί να το κάνουμε. Ο κ. Χαμπουλλάς επέλεξε να μην παρευρεθεί και αφήνω σε σας την ερμηνεία».

Για την πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών: «Δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα για κάθοδο ξένων διαιτητών. Αν τεθεί ως θέμα, θα το σχολιάσουμε. Έχουμε επισημάνει τα λάθη. Πρέπει να διευκρινίζουμε πως τα έχουμε με αυτούς που το χειρίζονται το VAR, όχι με το VAR το ίδιο».

Για την νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Μπήκαμε στον αγώνα δυναμικά, με σκοπό να το καθαρίσουμε. Δεν το κάναμε και στο τέλος σκόραρε η Καρμιώτισσα, το πίστεψε λίγο περισσότερο, αλλά δεν απειληθήκαμε καθόλου μετά το 2-1. Έχουμε οκτώ συνεχόμενες νίκες εντός, υπάρχει μια απόσταση από την κορυφή και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες για να την καλύψουμε. Η εικόνα μας ήταν μιας ομάδας που ήταν καλύτερη από την άλλη. Δεν τέθηκε σε μας προς αμφισβήτηση η νίκη μας».

Για τα επόμενα ντέρμπι: «Έχουμε δύο ντέρμπι τώρα με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Είναι παιχνίδια αυτά, που θα καθορίσουν τις ισοροπίες για τα πλέι οφ. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε και τις δύο νίκες, πρώτα το διπλό με την ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο, η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη, πάει να γίνει παράδοση για μας να αντιμετωπίζουμε όλους σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κερδίσουμε.

Για τον Οκριασβίλι: «Έχει μπει στις προπονήσεις. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα. Δεν θα βιαστούμε, όταν θα είναι έτοιμος, θα μπει στην αποστολή.

Για τα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην συνέντευξη Τύπου: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι προπονητής και δικαιούται να έχει την άποψη του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ